Rekond

Rekond

Rekond


Utvändig rekond


Vi tar bort repor, svår smuts, rostfläckar och kemikalier från lacken, och får fram originalfärgen på bilen. Sen applicerar vi skydd i form av lackförsegling som håller ungefär två år. Bilens lack håller sig alltså blank och fin och bilens livstid kan förlängas.

Vaxningens effekt håller cirka två år och den ännu effektivare keramiska behandlingens effekt håller upp till fyra år om man som bilägare tvättar bilen fortsättningsvis på ett korrekt sätt. Undvik tvättautomater och konstiga rengöringsprodukter.


Är bilen rekondad är bilens lack skyddad under lång tid, och enklare tvätt emellanåt hjälper till att hålla bilen fin länge.


Välj det tvättprogram till höger som passar dina behov just nu.


Invändig rekond


Vi tar bort smuts under textilier på golvet, i säten osv. Vi får då även bort odörer som kan bero på bakterietillväxt i smutsen.


Produkter

Vi jobbar med Lahegaprodukter från Clemondo AB. Clemondo startades 1952 och är idag en av marknadens främsta aktörer inom formulerad kemi. Med Trygg kemi och omsorg om miljö och människa utvecklar Clemondo rengöringslösningar som värnar vår gemensamma framtid.


Vill du att din bil ska hålla sig i bra skick länge?

Slask fastnar både på och under bilar. När smuts torkar på lacken kan man ofta se vita partier i smutsen. Det är vägsalt som gör att bilen slits fortare. Så vänta inte för länge med att tvätta din bil även under vinterhalvåret. Bilens lack kan också ta skada och mattas av om du låter salt och smuts sitta kvar för länge.


En smutsig bil syns även sämre i mörkret. Lack, lampor och registreringsskyltar tappar sin reflekterande förmåga. En smutsig och oläslig registreringsskylt kan dessutom ge böter.


Hur ofta ska man tvätta bilen?

En bra regel är att tvätta bilen åtminstone en gång i månaden om du använder den varje dag, men givetvis är det upp till dig hur ofta du väljer att tvätta.


HÄR FINNS VI!

Adress: Kvarnvägen 11, Hammarö
Email: info@clean-star.se
Tel: 0737-18 13 11
0762-56 50 81

Öppettider

Mån-fre 08-18
Lördag 10-18

Gilla oss på Facebook!

Copyright © All Rights Reserved.